Meer nieuwe modellen deze week

Meer nieuwe modellen deze week

Ook van Brawa is het eerste nieuwe model uitgeleverd, het is de bekende koelwagen type G10 met remmershuisje in tijdperk II uitvoering van de Nederlandsche Spoorwegen.
Zeer fraai bedrukt met: “Drentsche Boterverkoop Vereeniging” Assen,  in de bekende zeer hoog staande kwaliteit van Brawa.
Het model heeft Brawa artikelnummer 49064 en kost € 39,90
De andere Nederlandse modellen die Brawa dit jaar voor ons in petto heeft staan inmiddels ook op de site en kun je vinden onder “wagons” .

Passagiers worden niet alleen vervoer met de trein, maar ook met de bus…..in HO
De puur Nederlandse VDL Citea is in model leverbaar van Holland Oto en kwalitatief vergelijkbaar met Herpa en Rietze. Deze VDL Citea is nu geleverd in de kleuren van Arriva als lijn 4 naar Valkenburg. Holland Oto 8-1137 en kost € 32,95

Iets langer is de gelede MB Citaro bus uit Utrecht, dit model wordt door Rietze gemaakt in de uitvoering van Qbuzz. Art.nr. Rietze 69553, prijs € 35,95
Kijk ook eens onder “Auto’s” bij de eerder uitgekomen, nog leverbare, Nederlandse bussen van Rietze.

Dubbel zo groot is de KLM bus die pendelt tussen Antwerpen en Schiphol, dit model van een Mercedes Travego met dubbel achteras, wordt door Rietze geleverd in 1 op 43 schaal ( dus spoor O )
Art.nr. Rietze 14124 en kost €72,00